
O firmie
ShrimpHouse to pochodzący z Wrocławia popularny street foodowy bar krewetkowy powstały w 2016 r. , który dziś posiada 10 lokali w 10 miastach w całej Polsce. Jest to również pierwsza sieć franczyzowa specjalizująca się w barach krewetkowych w Europie.
Wyzwania
Największym wyzwaniem Shrimp House jest oferować wysokiej jakości kuchnię opartą na owocach morza oraz rozwój jednostek własnych i sieci franczyzowej. Dzisiaj ich lokale możesz spotkać w 10 miastach w całej Polsce. Przy tak rozproszonych jednostkach ciężko jest skutecznie kontrolować czas pracy personelu oraz reagować w nagłych wypadkach, dlatego też niezbędnym krokiem było wdrożenie odpowiedniego systemu usprawniającego te procesy.
Rozwiązanie
W gastronomii często grafik pracy jest uzależniony od pogody czy imprez okolicznościowych, a więc musi być na bieżąco aktualizowany w zależności od tych czynników. Moduł planowania grafiku pracy pozwala nam w łatwy sposób planować oraz aktualizować grafik pracy jeżeli jest to potrzebne. Najbardziej cenimy sobie aplikację mobilną do rejestracji czasu pracy. Możemy uruchomić system do rejestracji wejść/wyjść już od pierwszego dnia otwarcia lokalu. W każdej chwili mamy bieżący wgląd w aktualną listę pracowników w pracy i możemy szybko reagować. Nawet na odległość mamy wszystko pod kontrolą.